Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 29.3 mg
Alternatieve recepten
Salted caramel sauce
40min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Crème pâtissière
15 min
Squid ink pasta
1h
Crème caramel (flan)
5h 30min
Choux pastry
2 godz.
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Sarsi Cordial
50min
Chocolate ganache
20 min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min