Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 29.3 mg
Alternatieve recepten
Crème caramels
7 Std. 45 Min
French vanilla canelé
Geen beoordelingen
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10 min.
Pistachio Butter
5min
Choux pastry
2h
Choux Pastry
2h
Custard horns
1h 45min
Traditional crème brûlée
25h
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Salted caramel sauce
40min