Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 29.3 mg
Alternatieve recepten
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Rosewater madeleines
30min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40min
Choux pastry
2h
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Japanese Cheese Tarts
1h 55 min