Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3494 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto (Escale gourmande)
30 Min
Spätzles aux girolles
50 Min
Risotto milanais au safran
30 Min
Croûtes aux champignons
1小时 10 分钟
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Fondue savoyarde
25 Min
Sbrinz râpé
5min
Risotto au safran à la milanaise
1 Std. 30 Min
Pâtes fraîches
1 Std.
Fondue savoyarde
15 Min
Fondue au fromage
20 min
Fondue savoyarde à la tomate
30 Min