Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch (optioneel)
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3494 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Spaetzles à l'alsacienne
40 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Tarte flambée vaudoise
1 godz. 30 min
Fondue savoyarde
25 Min
Fondue savoyarde
15 min
Pain de viande rapide
55 min
Gnocchis
45 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min