Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3494 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburger et coleslaw
40min
Spätzlis à la grisonne
45min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Tartare de bœuf
10min
Ravioli asperge-roquette
2h
Fondue au fromage
20min
Fondue savoyarde
15min
Ravioli à la ricotta et sauce aux aubergines
1h 40min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20 min
Polenta au gorgonzola
25min
Œuf poché sauce meurette
1h
Fondue savoyarde
25min