Fondue suisse moitié-moitié
TM6 TM5

Fondue suisse moitié-moitié

4.4 (22 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g de gruyère, coupé en dés
  • 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
  • 15 g de fécule de maïs
  • 200 g de vin blanc sec
  • 150 g d'eau
  • 1 gousse d'ail
  • du poivre moulu
  • 1 - 2 c. à soupe de kirsch (optioneel)
  • 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3494 kJ / 834 kcal
Eiwitten
42 g
Koolhydraten
68 g
Vetten
42 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten