Fondue suisse moitié-moitié

Fondue suisse moitié-moitié

4.4 24 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 400 g de gruyère coupé en dés
  • 400 g de vacherin fribourgeois coupé en dés
  • 15 g de fécule de maïs
  • 200 g de vin blanc sec
  • 150 g d'eau
  • 1 gousse d'ail
  • du poivre moulu
  • 1 - 2 c. à soupe de kirsch (optioneel)
  • 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 42 g
Calorieën 3494 kJ / 834 kcal
Vetten 42 g
Koolhydraten 68 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...