Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pommes de terre cireuses (à chair ferme), de belle taille, pelées et lavées
- 1000 g d'eau
- 8 tranches de bacon
- 25 g de beurre, coupé en huit
- poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- ½ oignon doux, coupé en quatre
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 6 brins de coriandre fraîche, équeutés
- le jus d'un citron jaune
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- du sel
- 1200 g de côte de bœuf avec son os
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1999 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 godz. 30 min
Sauce béarnaise
20min
Sauce chimichurri
5 min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 godz.
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Vittello tonnato
4h 20min
Fish and chips, sauce tartare
1h 20min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Sauce tartare
10 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Salade César
30min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min