Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pommes de terre cireuses (à chair ferme), de belle taille, pelées et lavées
- 1000 g d'eau
- 8 tranches de bacon
- 25 g de beurre, coupé en huit
- poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- ½ oignon doux, coupé en quatre
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 6 brins de coriandre fraîche, équeutés
- le jus d'un citron jaune
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- du sel
- 1200 g de côte de bœuf avec son os
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1999 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet mariné et pain pita
2 Std. 50 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Bœuf thaï aux oignons et riz basmati
30min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1h 25min
Travers de porc "spécial sauce"
1h 40min
Saumon et avocat sauce teriyaki
1h 15min
Fish and chips, sauce tartare
1 Std. 20 Min
Ceviche de poisson
30min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30min
Sauce chimichurri
5 Min
Sauce tartare
10min