Compatibele versies
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de champignons noirs déshydratés
- 250 g d'échine de porc, désossée, en dés de 2 cm
- 150 g de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 2 cm de gingembre frais
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile de sésame
- 1 c. à soupe de sauce de soja, et un peu pour servir
- 25 feuilles de pâte à ravioli
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1353 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Ravioli vapeur à la crevette
45 min
Soupe Pho
40 min.
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1h
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 min.
Raviolis de crevettes
40 min.
Ravioli vapeur au porc et au chou
1h 40 min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1h 15min
Dim sum "Shao mai"
1h 45min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1h
Buns au porc frits
1 godz. 30 min
Bahn bao vapeur à la viande
2h 55 min
Raviolis pékinois
1h