Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux

Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux

4.4 58 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 30 g de champignons noirs déshydratés
  • 250 g échine de porc, désossée en dés de 2 cm
  • 150 g de poireau en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 2 cm gingembres frais
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe d'huile de sésame
  • 1 c. à soupe de sauce de soja et un peu pour servir
  • 25 feuilles de pâte à ravioli
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 500 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 18 g
Calorieën 1353 kJ / 323 kcal
Vetten 15 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...