Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 242.7 mg
Alternatieve recepten
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Pimento Spread
5min
Smoked Salmon Dip
10min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Mixed meat rillettes
4u. 10min
Lobster Bisque
1h 50 min
Creamed spinach
15 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Shrimp & Crab Linguine
25min