Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 242.7 mg
Alternatieve recepten
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min
Bloody Mary
10min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1h 20min
Ukrainian dressed herrings
1h
Fig and maple bourbon fizz
168 Std. 20 Min
Santa Maria Dry Rub
5 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Sun-dried tomato tartare
15min