Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 242.7 mg
Alternatieve recepten
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Shrimp Aguachile
15 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4u. 35min
Sangria ginger punch
1h 5min
Caesar salad dressing
10 min
Béarnaise sauce
20 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Pisco sour
10 min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 min
Tuna Tartare
40 Min
Peruvian Ceviche
1h 15 min
Chimichurri
5 Min