Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 242.7 mg
Alternatieve recepten
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Tuna Tartare
40 min
Steak tartare
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Classic Zabaglione
15min
Steak Tartare
15min
Sun-dried tomato tartare
15min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h