Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 350 g de jitomate, en mitades
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cebolla, grande, en gajos delgados
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rodajas
- 5 chiles poblanos, grandes, con o sin piel, en rajas delgadas, (aprox. 5 cm de largo)
-
200 - 300
g de pasta fusilli
of 200 - 300 g de pasta seca corta, tipo macaroni - 200 g de queso panela, en cubos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1015.4 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1616 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacitas con elote y cilantro
20 Min
Pollo en salsa verde con nopales
40 min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 min
Tostadas de picadillo
1h 10min
Alambre de pescado
35 Min
Pasta al poblano
35 Min
Ensalada de nopales
20 Min
Huevos motuleños
45 min
Plátanos machos rellenos de picadillo
2h
Salsa de chipotle y cacahuate
10min
Pasta con verduras verdes
45 min
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30 min