Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 350 g de jitomate, en mitades
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cebolla, grande, en gajos delgados
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rodajas
- 5 chiles poblanos, grandes, con o sin piel, en rajas delgadas, (aprox. 5 cm de largo)
-
200 - 300
g de pasta fusilli
of 200 - 300 g de pasta seca corta, tipo macaroni - 200 g de queso panela, en cubos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1015.4 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1616 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45min
Caldo de pollo con arroz
35 Min
Bisteces para dos TM6
35 Min
Sopa de verduras y albóndigas
40min
Aguacates rellenos de atún
20 Min
Arroz blanco con verduras
40min
Arroz primavera
40min
Pasta al poblano
35 Min
Pasta con verduras verdes
45min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 Min
Ensalada de pasta de aderezo de aguacate
30 Min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45min