Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 350 g de jitomate, en mitades
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cebolla, grande, en gajos delgados
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rodajas
- 5 chiles poblanos, grandes, con o sin piel, en rajas delgadas, (aprox. 5 cm de largo)
-
200 - 300
g de pasta fusilli
of 200 - 300 g de pasta seca corta, tipo macaroni - 200 g de queso panela, en cubos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1015.4 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1616 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40min
Ensalada de pasta con pepino y atún
50min
Bisteces para dos TM6
35min
Pasta al poblano
35min
Pasta con verduras verdes
45 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Agua de pepino y limón
10min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1 godz.
Ensalada con tortitas de amaranto y atún
20min
Huevos rancheros
30 min
Gelatina de café y almendras
1 godz. 15 min