Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água
- 8 tiras de beringela cortadas longitudinalmente, 20 g cada, com 3-5 mm de espessura aprox.
- 2 - 4 pitadas de sal
- 1 dente de alho
- 25 g azeite
- 250 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de orégãos
- 4 fatias de presunto cortadas ao meio (100 g unid. aprox.)
- 120 g queijo mozarela cortado em fatias (0,5 cm)
- 3 folhas de manjericão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 622 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli de cogumelos
35min
Gratinado de alho-francês, curgete e brócolos
1h
Tarte de feta e espinafres
40min
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1 godz. 45 min
Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados
1 godz. 45 min
Crepes com espinafres e ovo
1sa 5 dk
Penne com beringela no forno
50 min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1h
Queijo gratinado com batatas
1h
Bolinhos de espinafres em molho de tomate
1h
Beringela recheada com atum
1h