Compatibele versies
Bacalhau em molho de soja e gengibre com arroz e legumes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 25 g gengibre s/ casca
- 30 g óleo de sésamo
- 25 g mel
- 60 g molho de soja light
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 200 g arroz agulha
- 250 g bolbo de funcho cortado em pedaços
- 4 filetes de bacalhau fresco s/ pele (125 g cada aprox.)
- 80 g alho-francês cortado em rodelas
- 80 g cenoura cortada em palitos
- 1 lima cortada em fatias, p/ guarnecer
- Salsa q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2166.5 kJ / 517.8 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1312.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40min
Noodles de arroz com omelete de alho-francês
45min
Salmão com batata e curgete - TM5
1h 15min
Sopa asiática com frango
1h 10min
Salada de coelho
15 Min
Kebab de frango com molho de limão e salada de cuscuz
30min
Arroz com carne e brócolos
50min
Salada de pepino com frango salteado e cereais
30min
Sopa de frango asiática
45min
Creme de alho-francês e maruca em papelote com ervilhas e ovos escalfados
1h
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
30min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35min