Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 640 g atum fresco cortado em cubos
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só o sumo
- 300 g água
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 500 g feijão-verde redondo
- 250 g tomate-cereja cortado ao meio
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- 1 c. sopa de folhas de manjericão picadas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 872.7 kJ / 208.6 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 700.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete à Nerano
30 min
Fusilli com frango no forno
35 min
Espetadas de cogumelos e bacon com arroz de repolho
40 min
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1h 45 min
Salmão no forno com curgete espiralizada - TM5
Geen beoordelingen
Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz
30 min
Salmonetes com tomate-cereja e tomilho
Geen beoordelingen
Favas no forno
1h
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45 min
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1 godz. 20 min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 min