Merlan pané aux corn flakes, fondue d'épinards au curry

Merlan pané aux corn flakes, fondue d'épinards au curry

4.5 59 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g de farine de blé
  • 2 jaunes d'œufs
  • 2 c. à soupe d'huile de colza
  • 1 c. à soupe d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 120 g de flocons de céréales type corn flakes
  • 400 g de filets de merlan sans la peau, coupés en trois
  • 500 g d'eau
  • 800 g d'épinards frais équeutés et grossièrement hachés
  • 30 g de beurre coupé en dés
  • un bain d'huile de friture
    180 g d'huile de tournesol
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 3159 kJ / 753 kcal
Vetten 46 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...