Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 vinete, mari, cu coajă (cca. 800 g) tăiate în 30 felii (aprox. 0,5 cm)
- 1 linguriță sare
-
250
g oțet balsamic
of 250 g oțet alb balsamic - 30 g zahăr brun
- 100 g spanac tânăr, proaspăt
- 30 g frunze de busuioc proaspăt (cca. 30 frunze), după gust
- 15 roșii uscate, conservate în ulei, tăiate în 30 felii
- 225 g brânză feta, tăiată în 30 bastonașe
- 3 lingurițe piper negru proaspăt măcinat
- 6 frunze ceapă verde, tăiate fâșii subțiri (aprox. 5 fâșii fiecare) pentru legat (optioneel)
- Voeding
- per 1 bucată
- Calorieën
- 119 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terină condimentată de porc
Geen beoordelingen
Smoothie roz cu cocos și nuci pecan, la bol
Geen beoordelingen
Ras el Hanout
15min
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Geen beoordelingen
Clătite cu două feluri de umplutură
40 min
Crêpes Suzette
35 min
Cotlete de miel cu curry
1 godz.
Sos alb (fără alergeni)
Geen beoordelingen
Cod cu fistic și cușcuș
Geen beoordelingen
Dovleci spaghetti umpluți
1 godz.
Somon la aburi în stil asiatic
1 godz. 45 min
Pesto de busuioc, avocado și semințe de cânepă
5 Min