Piept de rață sous-vide

Piept de rață sous-vide

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
2 porții

Ingrediënten

  • piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
    4 bucăți
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1200 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porție

Natrium 110 mg
Eiwitten 49 g
Calorieën 2613 kJ / 624 kcal
Vetten 46 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...