Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
of 1 linguriță rasă vitamina C
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2613 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 110 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1 godz. 5 min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20min
Biban roșu cu roșii, morcovi și orez
50min
Iaurt cu vanilie
13h
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35 Min
Spată de porc sous-vide
Geen beoordelingen
Pui cu umplutură de merișoare și Camembert
45min
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Geen beoordelingen
Midii în sos picant de roșii
45min
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45min
Vită cu ciuperci
30min