Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
of 1 linguriță rasă vitamina C
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2613 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 110 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Cotlet de porc sous-vide
2hod.
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1 godz. 5 min
Salată cu carne și rucola
35 min
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Geen beoordelingen
Spanakopita Soulei
1 godz. 35 min
Spată de porc sous-vide
Geen beoordelingen
Medalioane de vițel sous-vide
Geen beoordelingen
Fasole verde rumenită ușor
25min
Spagnola
10h 20min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20 min