Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
of 1 linguriță rasă vitamina C
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2613 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 110 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème Brûlée cu lichior de ouă
1h 15min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3 Std. 40 Min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Sparanghel sous-vide
Geen beoordelingen
Piept de pui sous-vide
Geen beoordelingen
Spată de porc sous-vide
Geen beoordelingen
Porc gătit lent, cu sos barbecue și coleslaw
6h 30min
Risotto cu calmar și crevete
1h
Pui cu umplutură de merișoare și Camembert
45 Min
Pappardelle cu rucola și ricotta
1h
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
45 Min
Sos bearnez
15min