Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tocana de carne de vită cu bere
- 40 g ulei de măsline
- 600 g carne de vită, fără os (pentru tocană), tăiată cuburi (2 cm)
- 1 linguriță sare
- 2 prize piper măcinat
- 150 g ceapă, tăiată bucăți
- 15 g amidon de porumb
- 250 g apă
- 150 g praz, tăiat rondele
- 330 g bere neagră, orice tip
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt
- 1 lingură sos Worcestershire
-
½
linguriță concentrat pastă de carne
of ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l)
Aluatul și asamblarea
- 150 g făină
- 65 g unt rece, tăiat cuburi
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- ½ linguriță sare
- 1 gălbenuș bătut ușor, pentru uns
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremă de oțet balsamic de zmeură
73h
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Gustări cu praz și cârnat uscat
1 Std.
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2h 10min
Obraji de porc sous-vide
8 Std. 30 Min
Flan rapid de Roquefort
30 Min
Pahare cu somon și andive
Geen beoordelingen
Plăcintă cu miel și praz
2h
Bœuf bourguignon
1h 40min
Sangria
10min
Quiche Lorraine
50 Min
Biscuiți cu brânză
2 Std. 30 Min