Compatibele versies
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g parmezan, tăiat bucăți
- 1200 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume,
of 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 200 g orez tip basmati
- 500 - 700 g sparanghel verde
- 40 g ulei de măsline extravirgin
Sosul zabaglione cu lămâie
- 4 gălbenușuri
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- 10 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Brak ocen
Chifteluțe de pește cu sos de iaurt
1h 50min
Paste cu sfeclă proaspătă
20min
Pappardelle cu rucola și ricotta
1 Std.
Bolul cu tahini și cușcuș
30 Min
Supa mirilor
1 Std. 15 Min
Bolul cu ton și avocado
45 Min
Tăiței de celofan cu crevete și sos de usturoi
1 Std. 15 Min
Orez brun vegetarian
40 Min
Salată de sparanghel cu roșii și brânză de capră
20min
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 Min
Sos olandez
15min