Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g unt, tăiat cuburi, plus pentru uns vasul de copt
- 180 g brânză Gruyère, tăiată bucăți (2 cm), vezi recomandări
- 60 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm), vezi recomandări
- 680 g lapte
- 9 ouă mari (63-73 g)
- 2 linguri muștar de Dijon
- 1 linguriță sare de mare fină
- 2 prize piper negru măcinat
- 100 g ceapă, sferturi
- 1 cățel de usturoi
- 280 g frunze de spanac congelat, dezghețat și scurs de apă (greutate scursă)
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 250 g pâine veche de 1-2 zile, tăiată cuburi (3 cm), vezi recomandări
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2271 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 31.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dovleci spaghetti umpluți
1 Std.
Salsa dulce-acrișoară cu ardei
40min
Turtă dulce de Crăciun (Polonia)
1h 25 min
Crevete proaspete sous-vide
Geen beoordelingen
Vită picantă gătită lent
8h 10min
Clătite din făină de castane cu compot de mere
45min
Gnocchi tricolore
35 Min
Legume rădăcinoase gratinate
1 Std.
Paste cu mazăre
35 Min
Pappardelle cu rucola și ricotta
1 Std.
Supă de primăvară cu legume
35 Min
Supă de legume
50min