Erbsen-Frittata
TM6 TM5

Erbsen-Frittata

3.9 (264 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • 1 rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
  • ½ Bund Frühlingszwiebeln, in Ringen (1 cm)
  • 1 Knoblauchzehe
  • 40 g Parmesan, in Stücken
  • 50 g Milch
  • 4 Eier
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 500 g Wasser
  • ¼ Bund Schnittlauch, in Röllchen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1639 kJ / 392 kcal
Eiwitten
31 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
8 g
Vezels
9.1 g
Natrium
347 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten