Risotto mit Sauerkraut

Risotto mit Sauerkraut

4.4 730 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Blumenkohl in Stücken
    250 g
  • Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
    1
  • Olivenöl
    5 g
  • Sauerkraut abgetropft und grob zerzupft
    150 g
  • Katenschinkenwürfel
    50 g
  • Risottoreis
    100 g
  • Wasser
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Saure Sahne
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 1711 kJ / 409 kcal
Vetten 20 g
Vezels 6.9 g
Koolhydraten 46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...