Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte (ca. 30 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
-
80
g Petersilienwurzeln, in Stiften
of 80 g Pastinake, in Stiften - 100 g Möhren, in Stiften
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 cm x 5 mm)
- 200 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 200 g frische Pilze (z. B. Champignons), halbiert, große geviertelt
- 150 g Tomaten, in Würfeln (1 cm)
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Curry
- 60 g Saure Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1010 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 68 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 min
Gebratene Rinderstreifen mit Gemüse und Feta
30 min
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 min
Zucchini-Tomaten-Auflauf
45 Min
Nudel-Gemüse-Salat
25 Min
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 Min
Erbsen-Frittata
35 min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 min
Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen
35 min
Hähnchen-Gemüse mit Currysauce
45 Min
Low Carb Zucchini-Pizza
1h 10 min