Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Tomatenmark
- ¾ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- 200 g Paprika, gemischt
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Paprika de la Vera
- 200 g Wasser
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 100 g Mais aus der Dose, abgetropft
- ½ TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Chilipulver
- 2 EL Saure Sahne
- 2 Stängel Koriander, abgezupft (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1408 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 17.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Würziger Gemüsetopf
35 min
Gemüse-Eintopf mit Feta
25 min
Chili con Couscous
45 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Würziger Feuertopf
40 min
Lasagne-Eintopf
35 min
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Diavolo-Spaghetti
40 min