Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackfleisch
- 250 g mageres Rindfleisch, in Würfeln (3 cm), 30-60 Minuten angefroren, einzeln liegend
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
Eintopf
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in mundgerechten Stücken
- 200 g gelbe Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 300 g Wasser
- 1 EL gemischte Kräuter, getrocknet, z.B. Thymian, Rosmarin, Majoran, Basilikum, Petersilie
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 120 g rote Linsen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1171 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 9.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50 min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1h
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Rinderschmortopf
1 Std. 20 Min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Kasseler Gulasch
40min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 min
Hähnchen-Eintopf mit Süßkartoffeln und Kidneybohnen
45 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 min