Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Avocado (z.B. Sorte Hass), geschält, Kern entfernt, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 Zitrone, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 3 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 600 g Wasser
- 500 g festkochende Kartoffeln, klein (z.B. Drillinge), ungeschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1273 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1h 45min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40min
Avocadodressing
10 dk
Mini-Oliven-Hackbraten mit Tomatensauce
50 min
Süßkartoffel-Ecken mit Käsesauce
35 min
Joghurt-Ingwer-Dressing
10 dk
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45min
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40min
Pellkartoffeln mit Pilz-Quark
1 godz.
Feldsalat mit Möhrendressing
10 dk
Pellkartoffeln mit Dip oder Pesto
50 min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 min