Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Mandeln
- 50 g Schalotten
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Zitrone, unbehandelt, klein, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 g Olivenöl
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- 450 g grüne Bohnen, ganz oder halbiert, nach Geschmack
- 200 g Feta, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohlsalat
25 Min
Lauwarmer Pastinakensalat
1 godz. 5 min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 Min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25 Min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1h 30min
Endiviensalat mit Hähnchen und Granatapfel
25 Min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40p
Blumenkohl-Cashew-Salat
45min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10p
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 min
Blumenkohlsalat mit Joghurt-Sauce und Halloumi
35 Min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3 Std. 15 Min