Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)

Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)

4.4 28 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Salsa Gravy
  • 100 g di carote pelate e a pezzi
  • 100 g di cipolle a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di vino bianco
  • 100 g brodo di carne
  • 3 - 4 bacche di ginepro
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di farina tipo 00
  • 20 g di burro
Purè di patate
  • 1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (1 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di latte
  • 12 salsicce fresche
  • 30 g di burro a pezzi
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 2416.7 mg
Eiwitten 24.8 g
Calorieën 2925 kJ / 699.7 kcal
Vetten 49.2 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 21.2 g
Koolhydraten 34.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...