Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Gravy
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolle a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 100 g di brodo di carne
- 3 - 4 bacche di ginepro
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 12 salsicce fresche
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2925 kJ / 699.7 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 49.2 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 2416.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 min
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Salsiccia al primitivo
50min
Manzo all'Hawaiiana
45 min
Pollo croccante con salsa di porri
30 min
Frittelle di banana
30 min
Pasticcio di tortellini
1h 30min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min