Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Gravy
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolle a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 100 g di brodo di carne
- 3 - 4 bacche di ginepro
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 12 salsicce fresche
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2925 kJ / 699.7 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 49.2 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 2416.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorayaki con crema di fagioli azuki
13 Std.
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Costine di maiale in agrodolce
50 min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 min
Insalata di patate all'australiana
1h 30min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1 Std. 20 Min
Pasticcio di carne inglese
1 godz. 40 min
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4 godz. 55 min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1 godz.
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Uova alla piemontese
45 min