Koteletten met aardappeldip
TM6 TM5

Koteletten met aardappeldip

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 1 bos verse bladpeterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
  • 150 g tomaten, gehalveerd
  • 200 g vastkokende aardappelen, geschild, in stukken (3 cm)
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el water
  • 2 el olijfolie
  • 150 g Griekse yoghurt, natuur
  • 1 ¼ tl zout
  • 4 snuifjes gemalen peper
  • 4 varkenskoteletten (van ong. 200 g per stuk)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2032 kJ / 487 kcal
Eiwitten
39.9 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
30 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 74 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen