Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g alperce maduro s/ caroço, cortado em pedaços
- 50 g água
- 30 g vinagre, mais q.b. p/ temperar
- 80 g tomate maduro cortado em pedaços
- ½ c. chá de colorau, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de sal
- 40 g presunto serrano cortado em pedaços
-
150
g queijo de cabra cortado em cubos (1-2 cm)
of queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 964 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 372 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril tailandês
45 Min
Gaspacho
10 min
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
1h 30min
Korma de couve-flor
2h 20min
Beringela em molho de coco e amendoim com arroz basmati
30 Min
Gaspacho de beterraba
50 Min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 Min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1óra
Tarte de três queijos e tomate
20 min
Sopa de cogumelos húngara
30 Min
Burfi - Quadrados de leite e pistácio
45 Min
Sopa fria de tomate e pêssego
40min