Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g alperce maduro s/ caroço, cortado em pedaços
- 50 g água
- 30 g vinagre, mais q.b. p/ temperar
- 80 g tomate maduro cortado em pedaços
- ½ c. chá de colorau, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de sal
- 40 g presunto serrano cortado em pedaços
-
150
g queijo de cabra cortado em cubos (1-2 cm)
of queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 964 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 372 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudim de feijão com creme de abacate
1 Std.
Chili primavera com cuscuz de hortelã
55 min
Gaspacho de beterraba
50 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Khir - Arroz doce com amêndoa e especiarias
5h
Xarém com atum fresco
40min
Arroz onigiri em bento box
1h 15min
Dip de espinafres e alcachofra
Pas d’évaluation
Salada de pêssego com presunto
40min
Sopa de mexilhão, salmão e vieiras
1h 50min
Açorda de tomate
20min
Vichyssoise
40min