Compatibele versies
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g alperces cortados ao meio (4 alperces aprox.)
- 20 g mel
- 20 g noz partida grosseiramente
- 1 c. chá de tomilho-limão
- 40 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 100 g cebola
- 220 g salsicha fresca, s/ pele (4 salsichas aprox.)
- 100 g cogumelos frescos, cortados em quartos
- 100 g espinafres
- 5 g molho de soja
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g gnocchi
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4247.3 kJ / 1015.2 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 92.6 g
- Vetten
- 56.3 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 2841.1 mg
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30 Min
Rosbife com molho de curgete e hortelã
1 godz.
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1 godz. 30 min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50min
Recheio de salmão e coleslaw para sanduíches
10min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 godz. 25 min
Tagliatelle com favas e molho de ricota e hortelã
30 Min
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
1 godz. 25 min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 Min
Risoto de beterraba
30 Min