Apparaten en accessoires
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 doses
Ingrediënten
-
espargos verdes80 g
-
filetes de linguado (12 unid.)1100 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
funcho em rama20 g
-
bolbo de funcho cortado em cubos250 g
-
batata cortadas em pedaços160 g
-
dentes de alho2
-
azeite mais q.b. p/ untar15 g
-
cebola50 g
-
caldo de peixe caseiro200 g
-
água500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1517.6 mg
Eiwitten
37.7 g
Calorieën
1243.9 kJ /
297.3 kcal
Vetten
9.6 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
14.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Justa Nobre
11 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Húmus picante de ervilhas
10min
Gaspacho
10min
Azevias no forno com puré de aipo
1u.
Ceviche de robalo com leche de tigre
2u. 15min
Vichyssoise de espargos
40min
Sopa fria de pepino
4u.
Sopa pho com carne
45min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25min
Creme de espargos e vieiras
45min
Creme de aipo e maçã
30min
Creme de espargos com parmesão
30min
Perdiz de escabeche
24u.