Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g bolbo de aipo cortado em cubos
- 70 g cenoura cortada em cubos
- 150 g couve-flor, só os floretes
- Azeite q.b. p/ regar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de pimenta
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 40 g espinafres frescos cortados em juliana
- 10 g coentros, só as folhas
- 80 g queijo parmesão
- 1 c. chá de paprika
- Manteiga q.b. p/ untar
- 580 g leite
- 200 g natas
- 80 g amido de milho
- 1 pitada de noz-moscada
- 6 gemas de ovo
- 10 claras de ovo
- 5 gotas de sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1590.9 kJ / 380.2 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 770.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de espinafres com alho-francês
1 godz. 10 min
Gelado de manjericão
8 Std. 15 Min
Quiche de couve-flor
1 Std.
Mostarda de vinho tinto
12h
Pudim de peixe da avó Titão
2 godz. 30 min
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
15 Min
Salada de quinoa e legumes
45 min
Crepes de cenoura com molho de tomate
1 Std.
Tarte de banana com crème fraîche
2h 25min
Tarte de couve-flor e queijo
50 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1h 20 min.
Soufflé de queijo
50 Min