Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Óleo de coco q.b. p/ untar
- 500 g maçã vermelha cortada em lâminas
- 50 g sumo de limão
- 60 g açúcar de coco
- 2 c. chá de canela em pó
- 160 g farinha de amêndoa
- 65 g farinha de coco
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 110 g xarope de arroz integral
- 120 g manteiga de amêndoa
- 1 c. chá de gengibre em pó
- ½ limão, só a raspa
- 25 g vinho do Porto
- 1 pitada de sal
- 500 g maçã descascada cortada em pedaços
- 1 pau de canela
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1679 kJ / 401.3 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 146.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de banana e alfarroba
1 godz. 45 min
Massa com molho beringela e tomate
45 min
Tarte vegan de caramelo salgado
1 godz. 45 min
Hambúrguer vegetariano de beterraba
3ωρ. 25 λεπτ.
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40 min
Massa gratinada com almôndegas e molho de queijo vegan
1 Std. 30 Min
Crumble de amêndoa com legumes
1 godz.
Scones de curcuma
30 min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50 min
Sopa 3 C's
45 godz.
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55 min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1 godz.