Compatibele versies
Bolachas veganas "zero waste" de amêndoa e chocolate preto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g pepitas de chocolate preto vegano
- 40 g amêndoa torrada
- 45 g farinha de amêndoa (ver dicas)
- 45 g farinha de coco (ver dicas)
- 50 g flocos de aveia
- 60 g açúcar de coco
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- ¼ c. chá de flor de sal
- 30 g óleo de coco
- 140 g manteiga de amêndoa e baunilha (ver dicas)
- 30 g azeite
- ½ c. chá de extrato de baunilha
- 70 g água da cozedura do grão (equivalente a um frasco de 400 ml de grão-de-bico cozido)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1018.8 kJ / 243.5 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 98.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50 min
Bolo-rei sem glúten
3h 35 min
Biscoitos de maçã e noz
50 min
Panquecas de aveia e requeijão com banana e molho de frutos vermelhos
30p
Tarte vegana de maçã "zero waste"
1h
Fermento para bolos sem glúten
5p
Bolachas de amendoim com chocolate
50 min
Crepes de salmão
1h
Panquecas com tâmaras e frutos secos
15p
Golden milk "revolution"
20p
Biscoitos de aveia
25p
Bolachas de melaço e especiarias
40min