
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (1 cm)
- 100 g tuinkers
- 40 g olijfolie
- 3 snuifjes zout, volgens smaak
- 60 g sjalotten, gehalveerd
- 40 g tomatenpuree
- 500 g koolrabi, geschild, in stukken (1 x 3 cm)
- 900 g water
- 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 240 g droge pasta
- 90 g verse jonge spinazie
- 1 snuifje gemalen peper, volgens smaak
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 7309 kJ / 1747 kcal
- Eiwitten
- 73.5 g
- Koolhydraten
- 201 g
- Vetten
- 68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktbrood
1u. 20min
Cider-pompoensoep
30min
Minestrone
45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Veelzijdige stevige soep
50min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Chocolade broodpudding
1u. 25min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Geen beoordelingen
25min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
15min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Geen beoordelingen
1u. 10min