Salade de cabillaud, sauce à la mangue

Salade de cabillaud, sauce à la mangue

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 200 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 20 g de jus de citron vert
  • ¼ c. à café de pâte de wasabi, prête à l'emploi
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 800 g d'eau
  • 4 filets de cabillaud (100 g chacun env.)
  • 100 g de laitue iceberg
  • 150 g de carotte coupée en bâtonnets très fins
  • 150 g de tomate coupée en morceaux
  • 1 citron vert coupé en quartiers pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 679 mg
Eiwitten 19.5 g
Calorieën 840.3 kJ / 200.3 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 11.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...