Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g filetes de pescada
of 300 g filetes de perca - 25 g queijo parmesão
- 4 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 100 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 100 g pimento amarelo cortado em pedaços
- 60 g cebola
- 70 g queijo-creme magro
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de pimenta, mais q.b. p/ temperar
- 400 g água
- 500 g couve-flor, só os floretes
- 5 g sumo de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1257 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão e feijão-verde em papelote
35min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40min
Pescada com molho de tomate fresco
35min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45min
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40min