Tiras de vaca e espargos salteados
TM6

Tiras de vaca e espargos salteados

3.2 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 pés de salsa
  • 50 g cebola cortada em pedaços
  • 20 g manteiga
  • 50 g azeite
  • 500 g espargos cortados em pedaços (5-6 cm aprox.)
  • 1 dente de alho
  • 300 g carne de vaca em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha
  • 1 - 2 pitadas de sal, p/ temperar
  • Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2308.5 kJ / 551.8 kcal
Eiwitten
38.5 g
Koolhydraten
13.1 g
Vetten
40.4 g
Verzadigd vet
11.6 g
Vezels
5.9 g
Natrium
239.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten