Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pés de salsa
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 20 g manteiga
- 50 g azeite
- 500 g espargos cortados em pedaços (5-6 cm aprox.)
- 1 dente de alho
- 300 g carne de vaca em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha
- 1 - 2 pitadas de sal, p/ temperar
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2308.5 kJ / 551.8 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 239.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cogumelos recheados
40min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40min
Ervilhas com presunto e ovo - Frango com molho de mostarda e legumes
45min
Salada de truta e ervilhas
40min
Quiche de atum sem massa
30min
Curgete à bolonhesa
35min
Conchas com salmão e vinagreta de citrinos e funcho
25min
Cuscuz de salmão e pepino
45min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35min
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1h
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35min