Sopa de ervilhas à alentejana
TM6 TM5 TM31

Sopa de ervilhas à alentejana

4.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 220 g cebola cortada em quartos
  • 500 g ervilhas descongeladas
  • 30 g azeite
  • 100 g espinafres
  • 1 pão tipo papo-seco, partido em pedaços (30 g aprox.)
  • 1 c. chá de caldo de legumes
    of 1 cubo de caldo de legumes
  • 700 g água

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1259.8 kJ / 301.1 kcal
Eiwitten
12.2 g
Koolhydraten
47.3 g
Vetten
7.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Vezels
7.8 g
Natrium
348.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten