Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo da Ilha em pedaços
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 fio de azeite
-
300
g massa tipo fusilli
of 300 g massa tipo penne - 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 25 g aipo
- 500 g tomate maduro
- 30 g azeite
- 400 g beringela cortada em cubos
- 30 g vinho branco
- 100 g polpa de tomate
- 1 c. chá de açúcar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1290.5 kJ / 308.4 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 755.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1 Std. 10 Min
Tarte vegana de maçã "zero waste"
1h
Quiche de ratatouille e mascarpone
55min
Curgete e batata no forno com molho de tomate e parmesão - TM5
Geen beoordelingen
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45min
Cogumelos cremosos com batata assada crocante
1h 30min
Gnocchi de feijão-branco
1 Std. 10 Min
Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate
40min
Rolo de omelete com recheio de requeijão e hortelã
30min
Penne com curgete e molho de feijão
35min
Strudel de legumes
50min
Tarte de grão com recheio de cogumelos e beterraba
45min