Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo da Ilha em pedaços
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 fio de azeite
-
300
g massa tipo fusilli
of 300 g massa tipo penne - 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 25 g aipo
- 500 g tomate maduro
- 30 g azeite
- 400 g beringela cortada em cubos
- 30 g vinho branco
- 100 g polpa de tomate
- 1 c. chá de açúcar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1290.5 kJ / 308.4 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 755.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1 Std.
Folhados de salada russa
1 Std.
Poke proteico
1 Std.
Massa de tomate seco e tempeh
30 min
Tacos com legumes e feijão - TM6
30 min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 min
Salada de cuscuz com ervilhas
20min
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40 min
Arroz cremoso vegetariano
25 min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 min
Penne com curgete e molho de feijão
35 min