Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cenoura
- 40 g chalota
-
6 - 8
folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
of 1 c. chá de manjericão, seco - 30 g azeite
- 200 g salsichas de porco s/ pele e desfeitas
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 320 g massa curta, seca (cotovelos, laços, penne, etc.) (ver dica)
-
200
g lentilhas cozidas escorridas (ver dica)
of 170 g lentilhas secas cozidas - 10 g vinagre balsâmico
- 3 - 4 pitadas de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 684.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de massa de verão
30 Min
Massa com molho beringela e tomate
45 Min
One pot de massa com salsicha
30 Min
Esparguete à carbonara
30 Min
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30 Min
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55 min
Salada de arroz, ervilhas e camarão
30 Min
Massa de camarão cajun com limão
30 Min
Penne com carne picada
45 Min
Penne de atum com manjericão
35 Min
Esparguete com frango
40min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min