Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta vermelha s/ sementes, picada
- 40 g azeite
-
800
g tomate em pedaços
of 800 g tomate fresco cortado em pedaços -
300
g atum em lata, em óleo, escorrido
of 300 g atum de lata, em água, escorrido - 10 - 12 folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- ½ - 1 c. chá de açúcar
- 10 g sal marinho
- ½ c. chá de pimenta preta
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 fio de azeite
- 320 g esparguete (ver alternativa)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1947 kJ / 465.3 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 643.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de camarão com arroz basmati
35min
Lasanha
1 Std. 45 Min
Menu: Paella, salada pipirrana e mousse de chocolate com calda de frutos silvestres
Keine Bewertungen
Guisado de carne com puré de batata
1 Std.
Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil
55 Min
Almôndegas com molho de tomate e puré de batata
45min
Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo
1 Std.
One pot de frango
25 Min
Lombinho de porco com molho de mostarda e batatas
1h 5min
Esparguete à carbonara
25 Min
Almôndegas com molho de tomate e massa
45min
Gratinado de couve-flor e ovos cozidos
35min