Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g água
- ½ c. sopa de sal
- 320 g massa curta, seca
- 1 chalota
- 30 g azeite, mais q.b. p/ envolver
-
150
g presunto cortado em tiras (1 cm aprox.)
of 150 g presunto serrano cortado em tiras (1 cm aprox.) - 250 g melão cortado em cubos
- 1 - 2 pitadas de pimenta
-
1
limão, só o sumo
of 1 lima, só o sumo - 5 - 6 folhas de manjericão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2107.4 kJ / 503.7 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1911.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa com fiambre e feijão-verde
40min
Salada de massa com frango
1h 15min
Salada de penne com pepino e atum
50 min
Esparguete à carbonara
30p
Folhados de cogumelos
40min
Noodles de legumes com molho de atum
35p
Salada de feijão, abacate e atum
20p
Salada de batata e camarão com molho cocktail
40min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50 min
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30p
Penne de atum com manjericão
35p
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min