Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 60 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 350 g batata cortada em rodelas (5-7 mm aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 20 g água
- 500 g bacalhau demolhado, cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 2 c. sopa de pão ralado
- 1 dente de alho
- 300 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço, mais q.b. p/ guarnecer
- ½ c. chá de orégãos, mais q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 83.5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 8958.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de porco com puré de batata
9h
Peito de frango gratinado com molho de tomate seco
1 Std.
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1 Std.
Bacalhau da alentejana
50 Min
Cebolada de porco com batata e curgete assadas
1h 15min
Frango no forno com massinha
2h
Peixe no forno com camarão, legumes e arroz basmati
1 Std.
Carne de porco à alentejana
2h 30min
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30 Min
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1 Std.