Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pés de coentros, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 1 - 2 malaguetas cortadas em pedaços
- 1 c. chá de açúcar
- 2 c. sopa de sumo de lima
- 2 c. sopa de molho de peixe
- 100 g caldo de peixe
- 1 robalo (500 g aprox.) escalado e limpo
- 1 c. chá de sal marinho
- 30 g vinho de arroz
- 500 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Robalos com feijão-verde
30 min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30 min
Douradas ao vapor
40 min
Robalo com molho thai e arroz com ervilhas de quebrar
40 min
Solha com ervas e arroz jambalaya
45 min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40 min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45 min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55 min
Pescada com molho de tomate fresco
35 min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 min
Dourada ao vapor com salada de batata
35 min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 min