Compatibele versies
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré de batata-doce
- 800 g batata-doce cortada em cubos
- Água q.b. p/ cozer
- Sal marinho q.b.
- 400 g leite
- 50 g manteiga
- Noz-moscada q.b.
- Pimenta q.b.
Papelotes de garoupa
- 500 g lombos de garoupa cortados em cubos (1 cm aprox.)
- 1 pitada de sal marinho
- Sumo de limão q.b.
- Azeite q.b.
- 8 fatias de presunto
- 8 espargos verdes
- 500 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2457 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Perna de peru com puré de maçã
11h 30min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40min
Espetadas mistas de peixe em alecrim com molho de iogurte e limão
1 Std.
Creme de cogumelos
45 Min
Soufflé de peixe
1 Std. 10 Min
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.
Sopa fria de melão com presunto
10 Min
Embrulhos de salmão e espinafres com arroz de cenoura - TM31
1 Std. 20 Min
Linguine com salmão, queijo-creme e lima
50 Min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30 Min
Soufflé de peixe
1 Std.
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
25 Min