Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura

Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura

4.2 11 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
4 doses

Ingrediënten

Leite de amêndoa
  • amêndoa c/ pele
    200 g
  • água mais q.b. p/ demolhar
    500 g
Almôndegas de cenoura
  • cenoura cortada em pedaços
    120 g
  • cebola
    100 g
  • alho
    1 dente de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    30 g
  • flocos de aveia finos
    150 g
  • sal marinho
    1 pitada de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • água
    400 g
  • Farinha integral q.b. p/ polvilhar
Molho de tomate cru
  • tomate maduro
    280 g
  • alho
    1 dente de
  • tomate seco
    50 g
  • azeite
    40 g
  • vinagre de sidra
    1 c. chá de
  • sal
    1 pitada de
  • tâmara s/ caroço
    1
Massa
  • água
    1200 g
  • esparguete integral
    400 g
  • Folhas de manjericão q.b. p/ servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 doses

Natrium 151.4 mg
Eiwitten 33.3 g
Calorieën 4401.2 kJ / 1051.9 kcal
Vetten 47 g
Vezels 17.6 g
Verzadigd vet 5.1 g
Koolhydraten 131.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...