Tornedós folhados com recheio de espinafres

Tornedós folhados com recheio de espinafres

4.8 61 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
6 doses

Ingrediënten

Cogumelos
  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • cogumelos frescos
    300 g
  • tomilho só as folhas
    5 pés de
  • sal
    ½ c. chá de
  • molho de soja
    10 g
  • pimenta
    1 pitada de
Cebola
  • manteiga
    40 g
  • cebola cortada em lâminas
    300 g
  • vinho do Porto
    40 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Espinafres
  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • espinafres descongelados
    400 g
  • queijo-creme
    100 g
Montagem
  • manteiga
    1 c. sopa de
  • azeite
    1 c. sopa de
  • tornedós de vitela (medalhões do lombo)
    6
  • Sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • Farinha q.b. p/ polvilhar
  • massa folhada
    1500 g
  • gemas de ovo
    2

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 1801.2 mg
Eiwitten 89.8 g
Calorieën 8311.3 kJ / 1986.4 kcal
Vetten 127 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 53.6 g
Koolhydraten 114.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...