Sopa de peixe alentejana
TM6 TM5

Sopa de peixe alentejana

4.5 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 g postas de perca
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 30 g hortelã
  • 30 g coentros
  • 30 g poejo
  • 3 dentes de alho
  • 100 g cebola cortada em pedaços
  • 50 g azeite
  • 100 g pimento verde cortado em pedaços
  • 100 g tomate s/ pele e s/ sementes
  • 1 folha de louro
  • 800 g água
  • 600 g batata s/ casca, cortada às rodelas finas
  • 500 g pão alentejano cortado em fatias finas

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1650 kJ / 395 kcal
Eiwitten
26 g
Koolhydraten
51 g
Vetten
9 g
Vezels
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten