Sopa de peixe alentejana

Sopa de peixe alentejana

4.5 32 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
8 doses

Ingrediënten

  • postas de perca
    800 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • hortelã
    30 g
  • coentros
    30 g
  • poejo
    30 g
  • dentes de alho
    3
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • azeite
    50 g
  • pimento verde cortado em pedaços
    100 g
  • tomate s/ pele e s/ sementes
    100 g
  • folha de louro
    1
  • água
    800 g
  • batata s/ casca, cortada às rodelas finas
    600 g
  • pão alentejano cortado em fatias finas
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 26 g
Calorieën 1650 kJ / 395 kcal
Vetten 9 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...