Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de moutarde douce
- 60 g d'huile de colza
- 50 g de jus de canneberge
- 40 g de vinaigre de vin rouge
- 400 g de pastèque, sans pépins, 100 g en gros morceaux et le reste en cubes (2 cm)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 250 g d'asperges blanches, épluchées, en morceaux (4-5 cm)
- 250 g d'asperges vertes, le tier inférieur épluché, en morceaux (4-5 cm)
- 1 laitue iceberg, en morceaux
- 125 g de mozzarella, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1244 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Salade de courgette, asperge et pamplemousse
30min
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1 Std. 10 Min
Biscuits citronnés
1 Std. 45 Min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 Std. 10 Min
Légumes farcis
1h 20min
Chilli con carne
40min
Saumon en croûte d'amandes, asperges et tagliatelles
35min
Lasagnes de courgette et poisson
1h
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Menu avec soupe aux pois et au gingembre, saumon citronné, brocoli et pommes de terre
45min