Compatibele versies
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g de cresson, lavé et séché
- 5 - 10 g de jus de citron
- 2 c. à café de sel fin
- 1 c. à café de poivre blanc moulu
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, en morceaux (3-4 cm)
- 10 - 12 feuilles de laitue verte
- 500 g de loup de mer, sans tête ni entrailles (voir conseils)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Bolognaise au soja
40min
Riz au mélange de légumes
55 Min
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1 Std. 30 Min
Poitrines de poulet et topping aux courgettes
50min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 dk
Flan d'asperges enroulé de sole
1h
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Couscous au rouget et aux poivrons
30 Min
Souris en pommes de terre et robe des champs
1h 20min
Jus de cresson et roquette
Geen beoordelingen
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40min
Pain de viande accompagné de champignons
1 Std. 30 Min