Compatibele versies
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g de cresson, lavé et séché
- 5 - 10 g de jus de citron
- 2 c. à café de sel fin
- 1 c. à café de poivre blanc moulu
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, en morceaux (3-4 cm)
- 10 - 12 feuilles de laitue verte
- 500 g de loup de mer, sans tête ni entrailles (voir conseils)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Lasagnes de courgette et poisson
1h
Truite à la sauce hollandaise
50 min
Soupe de légumes aux gendarmes
35min
Puddings au chocolat sans farine
Geen beoordelingen
Roulés de dinde au gorgonzola
1h
Souris en pommes de terre et robe des champs
1 godz. 20 min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40min
Poitrines de poulet et topping aux courgettes
50 min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55min
Cannoli d'asperges et prosciotto
55min
Confiture d’ananas et de gingembre
40min
Pudding protéiné
6h 35min