Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 courges butternut
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de garam masala en poudre
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 100 g de quinoa à cuire, rincé
- 200 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 1 fromage de chèvre en bûche, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2029 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40 min
Dhal butternut et lentilles corail
45 min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 Min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30 min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Patidous farcis
13h
Petite courge au crottin de Chavignol
1 godz. 45 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50min