Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 1500 g de agua (para el vapor)
Salsa de mostaza
- 50 g de mantequilla
- 3 cucharadas de mostaza de Dijon
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Ensalada
- 250 g de repollo en trozos de 5 cm
- 2 manzanas Golden en cuartos y cada cuarto por la mitad
- 4 ramitas de eneldo fresco (las hojas)
- 2 cucharadas de azúcar moreno
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2085 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 59.4 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 362.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de queso azul
10min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Ternera Stroganoff
1h
Fondue de carne (borgoña)
1h
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1h 15min
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 Std. 40 Min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5h 30min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min