
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De marinade
- 600 g kippenborstfilet, in stukken (3 cm)
- 1 el rijstazijn
- 1 el sojasaus
- 8 zwarte peperkorrels, geplet
De saus
- 300 g wortelen, gepeld, in stukken (4 cm)
- 80 g uien, gehalveerd
- 300 g verse ananas, geschild, in stukken (1½ cm)
- 1000 g water
- 300 g jasmijnrijst
- 200 g ananassap
- 2 el maïszetmeel
- 3 el ketchup
- 3 el rijstazijn
- 1 el sojasaus
- 1 el tomatenpuree
- 1 citroenschil, liefst van een bio citroen
- 1 verse rode chilipeper, doormidden gesneden, de zaadjes verwijderd, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2459 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alles tonenChinees varkensvlees met groenten
1u. 20min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Vitello tonnato
13u.
Gourmet-Burgers
3u. 30min
Gehaktbrood
1u. 20min
Choronsaus
20min
Thaise burgers
30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Kalfsgebraad met chorizo en pastinaakpuree
1u. 15min